ΕΚΔΡΟΜΗ

Επί τέλους….

Το Δ.Σ. με απόφασή του στις 31.08.2022 απεφάσισε να προτείνει στα μέλη του της πιο κάτω εκδρομή:

ΠΡΕΒΕΖΑ – ΑΧΕΡΩΝ – ΠΑΡΓΑ – ΠΑΞΟΙ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ
15 -16 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΗΜΕΡΑ: Συγκέντρωση  στα γραφεία του συνδέσμου ώρα 06:30 και αναχώρηση για  Ρίο και Αντίρριο. Στάση για τον καφέ μας μετά την γέφυρα.  Δια μέσου περιφερειακής οδού Αμφιλοχίας, πέρασμα στην Πρέβεζα από το υποθαλάσσιο τούνελ. Αναχώρηση για την Αμμουδιά  απ’ όπου θα ξεκινήσει η κρουαζιέρα μας στον Αχέροντα ποταμό.  (*)  Φαγητό στο χωριό Γλυκή, δίπλα στο ποτάμι. Το απόγευμα άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας KANALI HOTEL και ανάπαυση. Βραδινή έξοδος  στην κοσμοπολίτικη Πάργα.

2η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την κρουαζιέρα στους Παξούς και Αντίπαξους. (**)  Επιβίβαση στο πλοίο ώρα 10:00 π.μ.  Άφιξη στην όμορφη πρωτεύουσα των Παξών, τον Γάιο και κολύμπι στα καταγάλανα νερά των Αντίπαξων. θα γνωρίσουμε ειδυλλιακά τοπία και θα απολαύσουμε τοπική κουζίνα. Άφιξη στην Πάργα το απόγευμα ώρα 16:00 και άμεση αναχώρηση για την επιστροφή μας. Ενδιάμεση στάση για καφέ στη Βόνιτσα και άφιξη στις 22:30 περίπου.

Τιμή συμμετοχής: €. 80 (Περιλαμβάνεται: μεταφορά με κλιματιζόμενο πούλμαν, ξενοδοχείο 3* με πρωινό)
Διαφορά μονόκλινου: €. 25

 Επιπλέον
(*)
η βαρκάδα στον Αχέροντα €. 5 και
(**)
η Κρουαζιέρα σε Παξούς Αντίπαξους €. 20

Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την Πρόεδρο ή άλλο μέλος του Δ.Σ. ή απευθείας με το τουριστικό γραφείο Ζαφειρόπουλος τουρς.